Hatvani Strandfürdő

A természetes, parkos környezetben elhelyezkedő strandfürdő Újhatvanban található, amely a nyári szezonban várja a látogatókat.

A fürdő jelenleg négy medencével rendelkezik, egy termál-, egy strand-, egy gyermek- és egy úszómedencével.

A legrégebbi ezek közül a termálvizes medence, melynek vize a mozgásszervi megbetegedésekre, ízületi, gerinc és hátproblémák kezelésére alkalmas. A medence hőmérséklete 30-35 Co, élményelemei közé tartozik a víz alatti vízsugár valamint a nyakdögönyözők.

A strandmedencében az egész család jól érezheti magát, ahol ugrálni és labdázni is lehet. A medence sekély, amely biztonságot nyújt az úszni nem tudó vendégeknek is.

A strand rendelkezik továbbá egy 33 méter hosszú 2,2 m mélységű feszített vízfelületű úszómedencével. A 23-27 Co-os medencében időszakosan úszásoktatás is történik a gyermekeknek.

A kicsik 8 éves korig vehetik igénybe az élményelemekkel gazdagított gyermekmedencét, ahol található vízigomba, gyerek csúszda, vízlövő ágyú illetve kalózfigura. A medence és környéke gyermek- és környezetbarát módon lett kialakítva. A csúszásmentes padozat és az árnyékot adó nap vitorla vigyáz a kicsik testi épségére és teszi biztonságosabbá a pancsolást.

A játszótér is kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a gyerekeknek. A strand területén található étkezdében egész nap finomságokkal várják a fürdőzőket.

Az aktív pihenést kedvelők és a sportolni vágyók számára kialakításra került egy focipálya, egy kisebb kosárpálya, egy lábtenisz és egy homokos röplabda pálya is. Az ehhez szükséges eszközökön kívül tollaslabdát és vízilabdát is lehet bérelni letét ellenében.

Lehetőség van továbbá olyan árucikkek vásárlására a strand területén, mint például a naptej, különböző játékok, úszópelus.

Hatvani_Strand2.jpgHatvani_Strand3.jpgHatvani_Strand5.jpgHatvani_Strand6.jpgHatvani_Strand8.jpgHatvani_Strand9.jpgHatvani_Strand1.jpg

Cím: 3000 Hatvan, Teleki út 

Nyitva tartás: Nyári hónapokban hétfő-vasárnap 9-19:00 óra

Belépőjegyek:

Alap                                          Hatvan kártyával vagy hatvani lakcím kártyával

·         felnőtt belépőjegy – 1.800 Ft                                                  900 Ft

·         diák belépőjegy – 1.250 Ft                                                      650 Ft

·         nyugdíjas belépőjegy – 1.250 Ft                                              650 Ft

·         gyerek belépőjegy, 3-6 éves korig – 500 Ft                              250 Ft

·         családi belőjegy (2 felnőtt 2 gyermek) – 4.300 Ft                    2.150 Ft

 

Telefonszám: (30) 667 1483

 

További információ:

www.facebook.com/Hatvani-Strandf%C3%BCrd%C5%91-185859934913877