Hol vagy, Kajla?

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy, Kajla? kampányát. Számos új pecsételő pont és kedvezményadó hely csatlakozott a programhoz. Hatvanban a kedvezményadó helynél megtalálható a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum is.

Kajla útleveleddel számos meglepetés vár!

Vidd magaddal Kajla útleveledet kirándulásaidra, utazásaidra, és mindig vigyázz rá! Gyűjtsd a pecséteket, amiket a tanév elején majd további ajándékra válthatsz! Azért is fontos, hogy magadnál tartsd, mert saját Kajla útleveleddel és diákigazolványoddal

* 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen vonatozhatsz a MÁV-START és a GYSEV belföldi vonatain

* 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen buszozhatsz a VOLÁN belföldi helyközi menetrendszerinti járatain

* 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen hajózhatsz a BAHART települési hajójáratain

* 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a MAHART PassNave egyes hajójáratain

 

A Tourinform irodák továbbra is pecsételő pontként szerepelnek a programban, ahol Kajla útleveleket és képeslapokat is lehet kérni. Kajla útlevelet elviekben minden alsó tagozatos tanuló kapott az elmúlt egy évben az iskolában. Minimális számban, de előfordulhat azonban, hogy egy-egy diákhoz mégsem jutott el az útlevél, illetve ennél gyakoribb eset, hogy az útlevél elveszett, megsemmisült, a nyaralás előtt otthon maradt. Ebben az esetben keresse a Tourinform Hatvan irodát! Azok az iskolások kérhetnek Kajla útlevelet, akik érvényes diákigazolvánnyal rendelkeznek, és 2021. júniusában az általános iskola alsó évfolyamainak egyikét elvégezték.

 

Titokzatos Kalandok Budapesten

JÁRD BE BUDAPEST LEGIZGALMASABB ÚTVONALAIT KAJLÁVAL!

INDULJ A MÚLTBELI REJTÉLYEK NYOMÁBA!

A füzetekben 3-3 útvonalat találsz, amelyeket bejárva Budapest legszebb részeit fedezheted fel. Minden útvonalon izgalmas küldetés vár rád! Nézz körül az egyes állomásokon, és fejtsd meg a rejtvényeket! Vajon megtalálod az eldugott részleteket az utcákon? Észreveszed a különbségeket a füzet rajzai és a valóság között? Meg tudod fejteni a trükkös feladványokat? Ha szeretsz játszani, és kíváncsi vagy a főváros történetére, akkor garantáltan jól szórakozol majd!

Mindkét kiadványt megtalálod a Hatvani Tourinform irodában! Várunk szeretettel!