Hol vagy, Kajla?

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy, Kajla? kampányát. Számos új pecsételő pont és kedvezményadó hely csatlakozott a programhoz. Hatvanban a kedvezményadó helynél megtalálható a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum is.

Kajla útleveleddel számos meglepetés vár!

Vidd magaddal Kajla útleveledet kirándulásaidra, utazásaidra, és mindig vigyázz rá! Gyűjtsd a pecséteket, amiket a tanév elején majd további ajándékra válthatsz!

 A Tourinform irodák továbbra is pecsételő pontként szerepelnek a programban, ahol Kajla útleveleket és képeslapokat is lehet kérni. Kajla útlevelet elviekben minden alsó tagozatos tanuló kapott az elmúlt egy évben az iskolában. Minimális számban, de előfordulhat azonban, hogy egy-egy diákhoz mégsem jutott el az útlevél, illetve ennél gyakoribb eset, hogy az útlevél elveszett, megsemmisült, a nyaralás előtt otthon maradt. Ebben az esetben keresse a Tourinform Hatvan irodát! 

VÁRAK ÉS KASTÉLYOK

Fedezd fel Magyarország legszebb várait és kastélyait! 

Gyűjtsd az egyedi pecséteket, és válj apródból Hárompecsétes Kisnemessé!
Válassz három úticélt, legyen az vár, kastély vagy remeteség és gyűjts egy-egy pecsétet megbízóleveledbe. Ha kész vagy, Kajlától különleges oklevelet kapsz, amivel mindenkinek megmutathatod: Hárompecsétes Kisnemesi rangot nyertél!
A megbízóleveledet bármelyik helyszínen átveheted. Kérd rá az adott vár vagy kastély egyedi pecsétjét! Vigyázz rá, és még két helyre vidd magaddal, hogy megszerezd a három pecsétet!
További információ a https://kajla.hu/aprodok oldalon
Játékos füzet
A játék várairól, kastélyairól egy feladatokkal teli kiadványt találsz minden helyszínen. Kérd őket megbízóleveled mellé, hogy játszva tanulhass és válogathass az úti célok között!