Kajla kampány

kajlaA Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 nyarán nagyszabású, országos kampányt indít, melynek céja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat. Rajtuk keresztül is szeretnénk a magyar családokat kirándulásra, országjárásra buzdítani.

A kampány neve: HOL VAGY, KAJLA?

A kampány lényege és célja:

A történet szerint Kajla, a kíváncsi mgyar vizslakölyök gazdáinak sok fejtörést okoz, mert mindig elkóborol. Őt követve-kutatva Kajla minden gyermek „idegenvezetőjeként” segít a kicsiknek, hogy minél több kincset megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

 

A kampány három fő eleme:

• Egy díjmentesen hozzáférhető mobilapplikáció, amelyben a gyerekek játszva ismerhetik meg az ország nevezetességeit: megyénként két turisztikai attrakciót.

• Egy matricagyűjtő album, melyet a SPAR Magyarország Kft. hoz forgalomba, ezzel nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a Kajla-kampány rövid idő alatt minél több magyar háztartásba eljuthasson.
• Kajla útlevél: A Magyar Turisztikai Szövetség (MTSZ) – a Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal közreműködésével – a tanév végén, a bizonyítványosztással egyidejűleg minden magyar alsó tagozatos kisdiáknak eljuttat bizonyítványa mellé egy pecsétgyűjtő kiskönyvet, a „Kajla útlevelet”, amelybe a gyerekek Kajla Pecsételő Pontokon, összesen több száz turisztikai nevezetesség környékén gyűjthetnek pecséteket.

Stratégiai partnerek:

Új irodai kép

• MTSZ – minden alsó tagozatos kisdiák díjmentesen a bizonyítványa mellé Kajla útlevelet kap június hónapban osztályfőnökétől.

• MÁV – díjmenetes utazás minden Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos kisdiáknak július hónapban.
• MAHART-BAHART - díjmenetes utazás minden Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos kisdiáknak július és augusztus hónapban.
• SPAR – „Hol vagy, Kajla?” matricagyűjtő album árából 50%-os kedvezmény biztosítása – adott vásárlási feltételek esetén – az egész ország területén, intenzív médiakampánnyal összekötve, átlagosan minden 4. matricacsomagban ajándékutalványt találhatnak a vásárlók.

Pecsételő pont a programban országosan 41 kiemelt nevezetesség és a Tourinform irodák. Az a kisdiák aki bejön az irodába, megkaphatja a pecsétjét a Kajla útlevélbe.